Prieelvogelweg 30 1349 CJ Almere Flevoland, Nederland

Docenten

Docenten

Irma Hulscher

Irma wordt, naast het lesgeven, vooral gedreven door elke keer weer de technieken te verbeteren en lesmethoden te ontwikkelen.

Ihrye Choi

Eenmaal afgestudeerd aan de Rietveld Academie met als specialisatie Fine Arts, heeft Ihrye Choi het vak permanente make-up snel aangeleerd. Fijn werken, nieuwe technieken uitdenken en gevoel voor kleur typeren haar werk.

Anh Ly

Anh Ly is met haar jarenlange ervaring en zeer kritisch oog, een fijne docent. Ze is rustig en neemt goed waar. Haar creativiteit komt goed van pas in de praktijklessen.

Testimonials
academie-voor-dermatografie-testmonial
Judith Tak-Stuijk
Huidprof

De afgelopen tien jaar heb ik als huidtherapeut vele zinvolle en dankbare behandelingen mogen uitvoeren. Inmiddels is mijn praktijk HUIDPROF uitgegroeid naar een mooie praktijk binnen het Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis (locatie Elisabeth) en Polikliniek Etten-Leur (onderdeel van het Bravis ziekenhuis). Na deze tien jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging om mijn horizon als huidtherapeut te verbreden.

Dermatografie was een van de dingen die al jaren bovenaan mijn lijstje stond. Een goede aanvulling op de oedeem- en littekentherapie die ik veel toepas binnen mijn praktijk. De keuze welke opleiding ik graag wilde gaan volgen was snel gemaakt, maar waar ga ik deze opleiding volgen? Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk bij de academie van Irma Hulscher terecht gekomen, hier heb ik de allround opleiding gevolgd. Een professionele en zeer uitgebreide opleiding met veel praktijklessen en inclusief stagedagen. Hier heb ik echt alles geleerd over het vak cosmetische en medische pigmentatie; het kleurenpalet, de technieken, naaldkeuzes, pigmenten en natuurlijk nog veelmeer. Perfecte begeleiding tijdens, maar ook na mijn opleiding.

Binnen mijn praktijk pas ik nu zowel cosmetische als medische pigmentatie toe, met deze behandeling kan je een patiënt heel erg gelukkig maken, wat ontzettend veel voldoening geeft. Met regelmaat krijg ik patiënten onder behandeling voor het zetten van een tepel na een borstreconstructie. Het is heerlijk om creatief aan het werk te gaan en de patiënt een levensechte tepel te mogen geven. Laatst heb ik een patiënt behandeld met Alopecia, mevrouw had al tientallen jaren geen wimpers of wenkbrauwen meer. Het is voor mij een eer om bij mevrouw haar wenkbrauwen en eyeliner te mogen zetten. Of het camoufleren van een groot litteken bij een meisje op haar borst waar ze erg onzeker van werd. Door deze behandeling te kunnen inzetten kan ik patiënten helpen hun probleem minder zichtbaar te maken en dat is de reden waarom ik deze opleiding ben gaan volgen.

Ik kan iedereen die erover nadenkt om dermatografie te gaan toepassen in de praktijk vertellen dat het een super mooi en dankbaar vak is!

2017-06-23-21-57-39
Nathalie Burger
De dermatografie opleiding van Hulscher Cosmetics is een verreiking voor het werk als huidtherapeut. Vaak zien wij patienten die het hele traject van borstkanker doorlopen hebben en bij je komen met een geamputeerde borst. Je kunt de huid oedeemvrij, het litteken soepel krijgen, zodat iemand uiteindelijk een borstreconstructie kan ondergaan. Helaas kunnen wij niet die afsluiting bieden die een tepeltattoeage kan geven. Door het volgen van deze opleiding kan ik dit mooie doel wel voor iemand bereiken en kunnen deze dames bij hun vertrouwde therapeut, die hun lichaam kent, afsluiting van een vervelende periode vinden.
Daarnaast zie ik als huidtherapeut ook veel mensen die graag minder geconfronteerd willen worden met hun vitiligovlekken of automutilatie littekens. Iets wat wij normaal gesproken alleen met een camouflagecreme kunnen bereiken. Dit geeft vaak veel gedoe voor de mensen omdat het of een dik plakaat is, of het loopt uit. Hoe mooi is het dat je bij deze opleiding leert om een relatief permanente oplossing te bieden, zodat mensen zich niet meer hoeven te schamen of zich er aan storen!
Ik heb veel geleerd van deze opleiding en ben blij dat ik dit extra stukje service aan kan bieden zowel op medisch als cosmetisch gebied.
Academie-voor-dermatografie-marlies-heiloo
Marlies Geldof
Huidzorg Heiloo

Met heel veel enthousiasme ben ik enkele jaren geleden begonnen met de permanente make-up opleiding bij Irma Hulscher. Ik denk dat je je geen betere basis kan wensen. Permanente make-up en dermatografie zijn uiteraard technieken waar je heel veel voor moet oefenen. Daar is deze opleiding een zeer goede start voor. De uitgebalanceerde lessen en de rust waarmee Irma en collega’s les geven heb ik als zeer prettig ervaren. Al met al zeker aan te raden!

Academie voor
Dermatografie
Neem contact met ons op
036-53 611 64

Operetteweg 31
1323 VK, Almere-Stad
info@academievoordermatografie.nl
Volg ons via social media!
FOLLOW US

© Copyright 2017 PROBEGIN B.V.